Artec 3D Scanners

Compleet 3D Scannen
De Artec 3D Scanner is een 3D video camera waarbij bij ieder frame een 3D beeld wordt vastgelegd. Het scanproces is zeer eenvoudig: door om het te scannen product heen te lopen of het product voor de camera te laten draaien, worden de beelden vastgelegd. Deze worden in de scansoftware automatisch aan elkaar verbonden tot een enkele 3D mesh.

Geen Markers
Met de ARTEC Scanner is het plaatsen van Markers verleden tijd. De software herkend de unieke geometrie van ieder object om de vastgelegde 3D beelden met elkaar te verbinden.

Hoge snelheid en nauwkeurigheid
Met de snelheid van scannen tot een maximum van 1.5 miljoen punten per seconde is de ARTEC 3D scanner vele malen sneller dan laser scanners en dit bij een hoge resolutie (max. 0.2mm) en een hoge nauwkeurigheid (max. 0.02mm).

Breed toepassingsgebied
De verschillende modellen van de ARTEC scanner maken het mogelijk om een breed spectrum van modellen te scannen: van een luciferdoosje tot een compleet menselijk figuur tot een auto.

Scannen van bewegende objecten
De ARTEC 3D Scanner kan ook bewegende objecten scannen. Dit is een belangrijk voor medische applicaties en in de filmproductie.

4C levert Artec producten
4C is leverancier van Artec 3D producten in Nederland en Belgie. Bij 4C kunt u uw Artec 3D scanners aanschaffen. Daarnaast is het mogelijk de software Artec Studio bij 4C te kopen. Doordat 4C een Gold Partner status heeft ontvangen van Artec bent u als klant van 4C verzekerheid van goede service. Artec 3D scanners kopen bij 4C gaat dus verder dan alleen de hardware te ontvangen. Bij aankoop van een Artec 3D scanner ontvangt u een dagdeel training en 1 jaar helpdesk serice. Zo kunt u voor een vaste prijs een uitstekende start maken met 3D scannen.