Artec EVA

De EVA scanner is de Medium scanner van Artec. Dit betekent dat deze scanner kan worden ingezet voor een breed toepassingsgebied.

De ideale keuze voor mensen die snel een nauwkeurige scan willen maken plus de kleurinformatie. De Eva scanner heeft geen markers nodig en behoeft tevoren niet te worden gekalibreerd.

De Eva scanner werkt als een video camera die de 3D omgeving vastlegt. Zij doet dit tot 16 frames per seconde. Deze frames worden automatisch in real time uitgelijnd, waardoor het scannen eenvoudig en snel gebeurd. Dit is met name interessant voor medische toepassingen, special effects en animatie.

4C levert Artec producten
4C is leverancier van Artec 3D producten in Nederland en Belgie. Bij 4C kunt u uw Artec Eva 3D scanner aanschaffen. Daarnaast is het mogelijk de software Artec Studio bij 4C te kopen. Doordat 4C een Gold Partner status heeft ontvangen van Artec bent u als klant van 4C verzekerheid van goede service. Een Artec Eva 3D scanner kopen bij 4C gaat dus verder dan alleen de hardware te ontvangen. Bij aankoop van een Artec Eva 3D scanner ontvangt u een dagdeel training en 1 jaar helpdesk serice. Zo kunt u voor een vaste prijs een uitstekende start maken met 3D scannen.