Artec EVA Lite

De Medium scanner van Artec zonder kleur.

Zusje van de EVA
De EVA LITE scanner is de Medium scanner van Artec en het zusje van Eva. Hardwarematig is deze scanner exact gelijk aan de Eva met één verschil: het is niet mogelijk om kleur vast te leggen met deze scanner. Dit betekend dat deze Eva LITE tenallen tijde kan worden omgezet naar een Eva scanner met kleur, waarbij de scanner niet eerst naar Artec hoeft te worden opgestuurd. Het verschil is softwarematig!

Snel en nauwkeurig
Dit betekent dat deze scanner kan worden ingezet voor een breed toepassingsgebied waarbij de te scannen objecten te allen tijde rijk zijn aan geometrische textuur (onregelmatig), zodat de onderlinge frames goed uitgelijnd kunnen worden. De ideale keuze voor mensen die snel een nauwkeurige scan willen maken maar geen kleurinformatie nodig hebben. De Eva LITE scanner heeft geen markers nodig en behoeft tevoren niet te worden gekalibreerd.

 

4C levert Artec producten

4C is leverancier van Artec producten in Nederland en Belgie. Bij 4C kunt u uw Artec Eva Lite 3D scanner aanschaffen. Daarnaast is het mogelijk de software Artec Studio bij 4C te kopen. Doordat 4C een Gold Partner status heeft ontvangen van Artec bent u als klant van 4C verzekerheid van goede service. Een Artec Eva Lite 3D scanner kopen bij 4C gaat dus verder dan alleen de hardware te ontvangen. Bij aankoop van een Artec Eva Lite 3D scanner ontvangt u een dagdeel training en 1 jaar helpdesk serice. Zo kunt u voor een vaste prijs een uitstekende start maken met 3D scannen.

4C levert Artec
4C is leverancier van Artec 3D producten en software in Nederland en Belgie.