Artec Spider

Speciaal ontwikkeld voor CAD gebruikers.

De Artec Spider is de laatste scanner van de Artec familie, speciaal ontwikkeld voor CAD gebruikers en perfect voor reverse engineering, product design, kwaliteitscontrole en massaproductie. Samen met de Artec Studio Software is het een krachtige desktop tool voor designers, engineers ontwikkelaars op vele gebieden.

Perfect voor CAD
Artec Spider is de eerste handheld 3D scanner voor CAD toepassingen. Zij scant met een nauwkeurigheid van maximaal 30 micron en een resolutie tot maximaal 100 micron. Hierdoor is deze scanner perfect voor het scannen van kleinere objecten met veel detail zoals scherpe randen en dunne ribben.

Perfect voor Kwaliteitscontrole
Zorg voor een constante productkwaliteit met de Artec Spider. Hoge precisie, resolutie en nauwkeurigheid samen met een veelvoud aan meettools geven de mogelijkheden voor het vasthouden van uw productiestandaard waarbij productiefouten worden geëlimineerd en deformatie wordt gemeten!

Perfect voor CG (Computer Graphics)
De Artec Spider introduceert een nieuwe en ongelooflijke hoeveelheid aan detail. Creëer CG scènes met een hoog detailniveau in briljante kleuren door kleine objecten te scannen. Artec Spider neemt kleurinformatie op met 24 bits per pixel (bpp) met een resolutie van 1.3 megapixels (mp). Deze zeer gedetailleerde modellen, voorzien van kleur, kunnen in de CG industrie en bij animatie worden toegepast!

Artec Spider - de eerste handheld 3D Scanner met een hoge nauwkeurigheid en resolutie.

4C levert Artec producten

4C is leverancier van Artec producten in Nederland en Belgie. Bij 4C kunt u uw Artec Eva 3D scanner aanschaffen. Daarnaast is het mogelijk de software Artec Studio bij 4C te kopen. Doordat 4C een Gold Partner status heeft ontvangen van Artec bent u als klant van 4C verzekerheid van goede service. Een Artec Eva 3D scanner kopen bij 4C gaat dus verder dan alleen de hardware te ontvangen. Bij aankoop van een Artec Eva 3D scanner ontvangt u een dagdeel training en 1 jaar helpdesk serice. Zo kunt u voor een vaste prijs een uitstekende start maken met 3D scannen.

4C levert Artec
4C is leverancier van Artec 3D producten en software in Nederland en Belgie.