Fit3D

4C is leverancier van de Fit3D bodyscanner. Deze 3D scanner is zeer geschikt voor sportscholen. In een paar minuten wordt een 3D beeld gegenereerd en worden lichaamsmaten automatisch gemeten.

U kent het wel, de 'voor' en 'na' foto van een periode hard trainen. Hoewel het verschil in lichaamsomvang duidelijk wordt, zal je best veel foto's moeten maken om het hele lichaam volledig in beeld te brengen. En wat is nou werkelijk het verschil in borstomvang of de spiertoename in de biceps?

Om een goed beeld te geven wat de vorderingen zijn van het trainen in een sportschool zijn vaak een hoop handelingen nodig. Het maken van foto's, het meten van het lichaam op verschillende plaatsen met een meetlint enz.

De Fit3D maakt dit een stuk gemakkelijker. Op basis van een 3D scan worden 450 lichaamsmaten automatisch gemeten. De persoon wordt in 40 seconden gescand en kan via een persoonlijk account zijn of haar metingen bekijken. Doordat er een 3D scan van het lichaam wordt gemaakt kan de omvang van het lichaam veel visueler worden gemaakt dan bijvoorbeeld door middel van foto's. Bekijk hiernaast de video om het proces in werking te zien.

Naast de maten die gemeten worden kan ook lengte, gewicht en vetpercentage toegevoegd worden. Op deze manier heeft de gebruiker in 1 oogopslag alle gegevens die nodig zijn om een goed beeld te geven van de fysieke gezondheid van de gebruiker. 

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of via het Contactformulier