Artec Studio 15 met HD mode voor Eva en Leo

Met een eenvoudige software-update een vrijwel nieuwe scanner in handen hebben? Het klinkt vreemd maar in feite is niets minder waar met de laatste release van Artec Studio.

Met de laatste update naar Artec Studio 15.1 wordt het mogelijk om met Eva en Leo in HD te scannen. Met deze nieuwe HD mode wordt er onderscheid gemaakt tussen de oude manier van scannen (SD) en de nieuwe manier van scannen (HD). De software maakt gebruik van 'deep learning' en 'Artificial intellegence' om haarscherpe resultaten te krijgen uit de 3D data die de scanner genereert.

Het grootste verschil is de resolutie van de 3D-scans. Deze is in HD mode maar liefst twee keer zo groot! De software maakt het mogelijk om moeilijk scanbare objecten nu goed te scannen. Denk hierbij aan een fietswiel met spaken of plaatwerk van voertuigen. Normaal gesproken met Eva en Leo uiterst lastige objecten om goed te kunnen scannen. Met HD mode gaat dit een stuk beter.

Voor meer informatie en voorbeelden bezoek eens de website van Artec.

Indien u graag meer wil zien van Artec 3D-scanners in HD mode kunnen we voor een u een (online) demonstratie verzorgen. Als u een bericht achter laat nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om een datum te prikken.

Terug